Opskrift

Brændenælde- og skvalderkålsboller

Opskrift på lækre brændenælde-og skvalderkåls boller: 

  • 3 store håndfulde blandet brændenælde og skvalderkål

  • 7 dl. vand 

  • 50 g. gær 

  • 200 g. Havregryn

  • 1 spsk. honning 

  • 1 spsk. salt

  • 800-900 g. Mel 

Skyld dine brændenælder/skvalderkål. 
Hæld kogende vand over dem og lad trække i 5 min. 
Rør gær ud i vandet. 
Hak nælder/skvalderkål i minihakker og kom i skålen. 
Tilsæt honning, salt og havregryn. 
Rør godt rundt og tilsæt mel. 

Lad hæve 1 time.

Form ca. 22-25 boller, pensl med pisket æg. 
Efterhæv i 20 min. 
Bag bollerne i varmluft ovn 190 grader i 20 min. 

Nyd dem med lidt smør eller pesto. Mums de er lækre!!

Tilbage

Egebjerggård Grønt
Kærbyvej 2
5466 Asperup

Designet af: Bro Grafisk

Egebjerggård Grønt
Kærbyvej 2
5466 Asperup

Designet af: Bro Grafisk

Egebjerggård Grønt
Kærbyvej 2
5466 Asperup

Designet af: Bro Grafisk