Opskrift

Brændenælde-og skvalderkålspesto

Opskrift på en skøn og nærende pesto:

  • 15-20 håndfulde topskud af brændenælde/skvalderkål

  • 4 fed hvidløg

  • 8 spsk. Parmesanost (kan udelades)

  • 9 spsk. Ristede pinjekerner

  • Citronsaft og olivenolie

    Skyld dine brændenælder/skvalderkål. 
    Hæld kogende vand over dem og lad trække i 5 min. Hæld vandet fra. 
    Blend alt sammen og smag til med salt og peber. 

Nyd din pesto til et godt brød eller top den på en skøn salat med friske spirer og syltede rødløg.

Tilbage

Egebjerggård Grønt
Kærbyvej 2
5466 Asperup

Designet af: Bro Grafisk

Egebjerggård Grønt
Kærbyvej 2
5466 Asperup

Designet af: Bro Grafisk

Egebjerggård Grønt
Kærbyvej 2
5466 Asperup

Designet af: Bro Grafisk