Opskrift

Mælkebøttesirup

Opskrift på den fineste gule forårssirup

Pluk alle de mælkebøtteblomster I kan finde i haven, pluk kun det gule af hovederne og ikke den grønne stilk

  • 70 blomsterhoveder

  • 1,5 l. vand

  • 1 kg. Rørsukker

  • 1 øko citron

Skyl blomsterne og kog dem i vandet med citronsaft i ca. 30 min. Si blomsterne fra og kog lagen med sukker i 45-60 min. Indtil den har den ønskede konsistens. 

Nyd siruppen på nybagte pandekager til dessert. Det smager himmelsk af forår, blomster og sol

Tilbage

Egebjerggård Grønt
Kærbyvej 2
5466 Asperup

Designet af: Bro Grafisk

Egebjerggård Grønt
Kærbyvej 2
5466 Asperup

Designet af: Bro Grafisk

Egebjerggård Grønt
Kærbyvej 2
5466 Asperup

Designet af: Bro Grafisk